Flyttjänster & flytthjälp i Uppsala

Olika flyttjänster som erbjuds av Flyttharry

Vi är en flyttfirma i Uppsala som kan erbjuda flyttar inom hela Sverige. Ditt behov står i fokus och det är vår uppgift att lösa dina problem.

 

De tjänster som vi erbjuder är följande:

Bud och transport

Behöver du transportera ett enstaka föremål eller har behov av en större transport? Flyttharry hjälper dig oavsett hur stort eller litet ditt behov är. Noggrannhet och bra service är viktigt för oss och du kan alltid känna dig trygg med oss.


Företagsflytt

-Inom företagsflytt har vi erfarenhet från alla möjliga sorters företag, allt från sterila labbmiljöer till hela verksamhetsflyttar.

Läs mer om företagsflytt

 

Bohagsflytt

-Vi flyttar alla sorters bohag från studentrum till stora villor och vi kan flytta inom hela Sverige. Om Du ska flytta till utlandet så har vi även erfarenhet av detta.

Läs mer om bohagsflytt

 

Kontorsflytt

-Inom kontorsflytt så har vi stor erfarenhet och kan erbjuda Er en helhetslösning, allt för att uppfylla Era önskemål. Olika verksamheter har olika behov, det kan gälla allt från möblering och montering av arbetsplatser till att utföra flytten på kvällar/helger för att undvika driftsstörningar på kontor.

Läs mer om kontorsflytt

 

Emballering, packning och uppackning

– Då det är viktigt att allt Ni ska flytta kommer fram helt och i bra skick är det viktigt att man emballerar och packar på ett bra och säkert sätt. Vi tillhandahåller gärna denna tjänsten då vi har lång erfarenhet inom en säker emballering och packning.

 

Tunghantering, alltifrån pianon till hiss motorer

– Har Du ett tyngre objekt som behöver flyttas så har vi erfarenheten och kunnandet. Exempel på objekt kan vara pianon, flyglar, kassaskåp, dokumentskåp, hiss motorer etc.

Läs mer om tunghantering

 

Arkivflyttar

– Har ni ett arkiv som behöver flyttas, destrueras eller arkiveras hos t.ex. Riksarkivet, Företagens Historia etc. så har vi erfarenhet och god organisationsförmåga kring arkivflyttar. Det är viktigt med stor noggrannhet och märkning när man flyttar arkiv och vi har en stor erfarenhet av detta.

 

Monteringsarbeten

– Behöver Ni hjälp med att montera eller demontera så har vi möjlighet att utföra dessa jobb. Allt från att sätta upp whiteboards till att montera upp arkiv.

 

Magasinering och lagring

– Flyttharry har ett magasin där man kan lagra allt möjligt från bohag till stora föremål som inte får plats på företaget eller i hemmet. Magasinering kan ske under kortare eller längre tid, allt efter Erat behov. Magasinet har värme, är larmat samt försäkrat. Detta gör att Ni kan känna Er trygga när det gäller magasinering hos oss. Vi har öppet för besök på vardagar mellan 08-16 om Ni är intresserade av att hämta ut eller fylla på i magasinet.

Läs mer om magasinering och lagring

 

Avveckling av verksamhet samt återvinning

– Vi tillhandahåller även tjänst för avveckling. Denna tjänsten innebär att vi åker ut till Hovgården i Uppsala där de tillhandahåller sortering och återvinning.

Tjänster

Kontakta oss för tidsbokning

Flyttharry AB

Tegelbruksvägen 1 port 23

757 56, Uppsala

018-69 28 76

Kontakta oss