Magasinering Uppsala

Magasinera i larmade förråd i Uppsala

Ska du flytta, men behöver magasinera under tiden? 

Då är magasinering det perfekta valet för dig! Flyttharry har förråd i Uppsala där du kan lagra och magasinera allt möjligt, från bohag till stora föremål som inte får plats på företaget eller i hemmet, hyr en lagerlokal där du kan förvara dina föremål på ett säkert och tillgängligt sätt. På så sätt slipper du oroa dig för att dina saker tar upp för mycket plats hemma eller på kontoret.

Hos oss på Flyttharry erbjuder vi magasinering i olika storlekar, så att du kan hitta en lösning som passar dina behov. Våra lagerlokaler är säkra och välbevakade, så du kan vara säker på att dina saker är i trygga händer. Dessutom erbjuder vi en mängd olika tjänster, såsom paketering och flytthjälp, för att göra magasineringen så enkel och smidig som möjligt för dig. 

Magasinering kan ske under kortare eller längre tid, allt efter erat behov. Förrådet har värme, är larmat samt försäkrat. Detta gör att ni kan känna er trygga när det kommer till att magasinera hos oss i Uppsala. Vi har öppet för besök till magasineringen på vardagar mellan 08-16 om ni är intresserade av att hämta ut eller fylla på i förrådet.

 

Vi hjälper dig magasinera de saker som inte får plats

Behöver du hjälp med att magasinera saker i Uppsala? Tveka inte att kontakta oss så hjälper vi dig med säker förvaring för de saker som inte får plats.

Prisförfrågan magasinering

Tjänster

Kontakta oss för tidsbokning

Flyttharry AB

Tegelbruksvägen 1 port 23

757 56, Uppsala


018-69 28 76

Kontakta oss