Flyttjänster & bohagsflytt för dig som privatperson

Skicka en prisförfrågan

Bohagsflytt Uppsala

Vi hjälper dig med din bohagsflytt i Uppsala. Vi flyttar alla sorters bohag från studentrum till stora villor och vi kan flytta inom hela Sverige. Om Du ska flytta till utlandet så har vi även erfarenhet av detta. Tveka inte att kontakta oss för att berätta mer om din bohagsflytt.

Läs mer om oss

Vi flyttar allt i Uppsala, fråga om pris

Emballering, packning och uppackning

Då det är viktigt att allt Ni ska flytta kommer fram helt och i bra skick är det viktigt att man emballerar och packar på ett bra och säkert sätt. Vi tillhandahåller gärna denna tjänsten då vi har lång erfarenhet inom en säker emballering och packning

Vi flyttar alltifrån pianon till stora möbler

Har Du ett tyngre objekt som behöver flyttas så har vi erfarenheten och kunnandet. Exempel på objekt kan vara pianon, flyglar, kassaskåp, dokumentskåp, hiss motorer etc.

Monteringsarbeten

Behöver Ni hjälp med att montera eller demontera så har vi möjlighet att utföra dessa jobb. Allt från att sätta upp whiteboards till att montera upp arkiv.

En flyttfirma att räkna med

Vi är en flyttfirma i Uppsala som kan erbjuda flyttar inom hela Sverige. Ditt behov står i fokus och det är vår uppgift att lösa dina problem.

Kontakta oss

Vill du att vi kontakta dig?

Flyttharry AB

Tegelbruksv. 1 port 23

757 56 Uppsala

Martin Pettersson

Ekonomiansvarig
martin@flyttharry.se

Henry Leppänen

Försäljning
henry@flyttharry.se

* ANGÅENDE GDPR Den nya lagen trädde i kraft 25/5-18 och här följer därför info. Viktigt att veta är att Flyttharry AB aldrig delar- eller säljer några kunduppgifter till tredje part. Vissa uppgifter sparas pga fakturering eller offerering, beroende på vilken typ av UPPDRAG som är aktuell. Meddela om du som kund önskar att dina uppgifter tas bort eller om du inte önskar något utskick från Flyttharry AB.