Magasinering i Uppsala

Skicka en prisförfrågan

Magasinering i Uppsala i larmat förråd

Flyttharry har ett förråd i Uppsala där man kan lagra allt möjligt från bohag till stora föremål som inte får plats på företaget eller i hemmet. Magasinering kan ske under kortare eller längre tid, allt efter Erat behov. Förrådet har värme, är larmat samt försäkrat. Detta gör att Ni kan känna Er trygga när det gäller magasinering i Uppsala hos oss. Vi har öppet för besök på vardagar mellan 08-16 om Ni är intresserade av att hämta ut eller fylla på i förrådet.

Vi hjälper dig lagra de saker som inte får plats

Behöver du hjälp med att magasinera saker i Uppsala? Tveka inte att kontakta oss så hjälper vi dig med säker förvaring för de saker som inte får plats.

Kontakta oss

Vill du att vi kontakta dig?

Flyttharry AB

Tegelbruksv. 1 port 23

757 56 Uppsala

Martin Pettersson

Ekonomiansvarig
martin@flyttharry.se

Henry Leppänen

Försäljning
henry@flyttharry.se

* ANGÅENDE GDPR Den nya lagen trädde i kraft 25/5-18 och här följer därför info. Viktigt att veta är att Flyttharry AB aldrig delar- eller säljer några kunduppgifter till tredje part. Vissa uppgifter sparas pga fakturering eller offerering, beroende på vilken typ av UPPDRAG som är aktuell. Meddela om du som kund önskar att dina uppgifter tas bort eller om du inte önskar något utskick från Flyttharry AB.