Frågor & svar om flytt med Flyttharry

Kontakta oss

Frågor och svar

När det kommer till flyttar så kan det finnas många frågor.

Här finns några vanliga frågor och svar anpassade för privatpersoner eller företag.

Företagsflytt

Företagsflytt

Inom företagsflytt har vi erfarenhet från alla möjliga sorters företag, allt från sterila labbmiljöer till hela verksamhetsflyttar.

Tungbärgning

Bohagsflytt

Vi flyttar alla sorters bohag från studentrum till stora villor och vi kan flytta inom hela Sverige. Om Du ska flytta till utlandet så har vi även erfarenhet av detta.

Tungbärgning

Kontorsflytt

En lösning som passar alla, det kan gälla allt från möblering och montering av arbetsplatser till att utföra flytten på kvällar/helger för att undvika driftsstörningar på kontor.

Avveckling av verksamhet samt återvinning

Vi tillhandahåller även tjänst för avveckling. Denna tjänsten innebär att vi åker ut till Hovgården i Uppsala där de tillhandahåller sortering och återvinning.

Kontakta oss

Vill du att vi kontakta dig?

Flyttharry AB

Tegelbruksv. 1 port 23

757 56 Uppsala

Martin Pettersson

Ekonomiansvarig
martin@flyttharry.se

Henry Leppänen

Försäljning
henry@flyttharry.se

* ANGÅENDE GDPR Den nya lagen trädde i kraft 25/5-18 och här följer därför info. Viktigt att veta är att Flyttharry AB aldrig delar- eller säljer några kunduppgifter till tredje part. Vissa uppgifter sparas pga fakturering eller offerering, beroende på vilken typ av UPPDRAG som är aktuell. Meddela om du som kund önskar att dina uppgifter tas bort eller om du inte önskar något utskick från Flyttharry AB.