Dags att byta lokaler?

Skicka en prisförfrågan

Kontorsflytt Uppsala

Inom kontorsflyttar så har vi stor erfarenhet och kan erbjuda Er en helhetslösning, allt för att uppfylla Era önskemål. Olika verksamheter har olika behov, det kan gälla allt från möblering och montering av arbetsplatser till att utföra flytten på kvällar/helger för att undvika driftsstörningar på kontor.

Vi har möjlighet att flytta allt på Ert kontor, allt från skrivbord och skrivbordsstolar till datorer, servrar och tunga dokumentskåp. Behövs det hjälp med demontering och montering av t.ex anslagstavlor etc. så finns dessa tjänster tillgängliga.

För att göra en så rättvis bedömning som möjligt av Er verksamhet så besiktigar vi gärna ert kontor om möjligt så att vi kan utföra jobbet så professionellt som möjligt. Vi tillhandahåller självklart material som är nödvändigt och ser till att Ditt behov står i fokus.

Vi flyttar allt i Uppsala, fråga om pris

Emballering, packning och uppackning

Då det är viktigt att allt Ni ska flytta kommer fram helt och i bra skick är det viktigt att man emballerar och packar på ett bra och säkert sätt. Vi tillhandahåller gärna denna tjänsten då vi har lång erfarenhet inom en säker emballering och packning

Vi flyttar alltifrån pianon till stora möbler

Har Du ett tyngre objekt som behöver flyttas så har vi erfarenheten och kunnandet. Exempel på objekt kan vara pianon, flyglar, kassaskåp, dokumentskåp, hiss motorer etc.

Monteringsarbeten

Behöver Ni hjälp med att montera eller demontera så har vi möjlighet att utföra dessa jobb. Allt från att sätta upp whiteboards till att montera upp arkiv.

En flyttfirma att räkna med

Vi är en flyttfirma i Uppsala som kan erbjuda flyttar inom hela Sverige. Ditt behov står i fokus och det är vår uppgift att lösa dina problem.

Kontakta oss

Vill du att vi kontakta dig?